Temel Fıkraları

30 Ocak 2012 Pazartesi

Wolfteam T_10013 Hatası nedir ve Cözüm Yolları

Merhabalar,

Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz. Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin. Oyuna giremezseniz bir sonraki seçeneğe geçiniz.





• Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açın.

• DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Virüs programınıza Wolfteam'i (wolfteam.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız. (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Wolfteam'i (wolfteam.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi yapamıyorsanız Güvenlik Duvarını kapatınız.(Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Oyunu Denetim masasından siliniz. Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz. Yeni bir kurulum indirip yükleyin.

• Yukarıdaki sıralamayı atlamayınız. Oyun halen açılmıyor ise yukarıdaki işlemlerden birini doğru yapmamış olabilirsiniz.


Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırma ve Yeniden Yükleme Anlatımı:

Aşağıdaki maddeleri tek tek uygulayınız.

1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek Wolfteam'i kaldırın.
2-Bilgisayarım/C (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk)/Program files/Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://www.joygame.com/wolfteam/Media/Download.aspx#download başlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indirin.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dizi izle